Adj egy fényképet, és én felépítem belőle a világot. (Susana Fortes)

Kovács Imre - fotógráfus

Esküvő és műtermi fotósként dolgozom, ha nem szabadban kreatív fotózáson, akkor műteremben baba-mama, gyerek, modell fotózáson. Szeretem az esküvőket, a kreatív és a művészi képeket. Nevem Kovács Imre, Pápán születtem és itt is élek. Fényképész végzettséggel rendelkezem.

Számomra nem munka, hanem egy életforma, az alkotás öröme vezérel minden egyes fotózás alkalmával. Szeretné az esküvőjét egy felelősségteljes fotósra bízni, a nap eseményeit profi fotókban viszontlátni

Célom és törekvésem, hogy olyan képeket, képsorozatokat tudjak átadni a megrendelőnek, amely akár sok év elteltével is érzelmeket tud kiváltani. Fotózásaim jó hangulatban és feloldódva történnek.

Érdeklődés, árajánlat kérés e-mailben, telefon: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20 936 - 29 88

Igényeit rugalmasan igyekszem kezelni.

Esküvő fotózás akár 70.000 forinttól, melyet követően különböző csomagok közül választhat. Műtermi fotózás akár 10.000 forinttól. A részletekért, a pontos árajánlatért keressen bizalommal elérhetőségeim egyikén!